flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Чигиринського районного суду Черкаської області взяли участь у методичному заході-семінарі, що відбувся за участі суддів КЦС ВС

20 листопада 2023, 11:21

17 листопада 2023 року голова Чигиринського районного суду Черкаської області Андрій ПОПЕЛЬНЮХ та суддя Євген АКУЛОВ взяли участь у методичному заході-семінарі на тему: «Проблемні питання правозастосування у цивільних справах», який  відбувся в Черкаському апеляційному суді за участі суддів Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду.

До запрошених з вітальним словом звернувся голова Черкаського апеляційного суду Юрій Сіренко.

Спікерами заходу були -  суддя третьої судової палати КЦСВС Ірина Фаловська, секретар третьої судової палати КЦСВС Алла Олійник та суддя Верховного суду у відставці Валентина Щепоткіна.

Під час організованого заходу спікерами семінару до суддів місцевих загальних судів Черкаської області була донесена важлива та необхідна інформація з питань правозастосування у цивільних справах.

Методичний захід-семінар пройшов у зручному доступному форматі жвавого діалогу, інформація отримана суддями є корисною для застосування на практиці та актуальною для сьогодення.