flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Грицаєнко Оксану Анатоліївну

12 червня 2019, 14:45

Чигиринський районний суд Черкаської області викликає в судове засідання в якості третьої особи державного реєстратора виконавчого комітету Чигиринської міської ради Черкаської області Грицаєнко Оксану Анатоліївну  у цивільній справі № 2/708/141/19 за позовом  Товариства з обмеженою відповідальністю "Агрофірма Кам'янка" до Білецького Григорія Михайловича, Товариства з обмеженою відповідальністю сільськогосподарського підприємства "Нібулон", треті особи державний реєстратор виконавчого комітету Чигиринської міської ради Черкаської області Грицаєнко Оксана Анатоліївна, Чигиринська міська рада, про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки та скасування державної реєстрації права оренди земельної ділянки, останнє відоме місце перебування: м. Чигирин, вул.  Б.Хмельницького, 19 Чигиринського району Черкаської області.

Судове засідання відбудеться 02 липня 2019 року о 10 год. 00 хв. в приміщенні Чигиринського районного суду за адресою: м. Чигирин, вул. П. Дорошенка, 47.

Роз'яснити третій особі, що з опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

В разі неявки державного реєстратора виконавчого комітету Чигиринської міської ради Черкаської області Грицаєнко Оксани Анатоліївни  в судове засідання суд вирішить справу за наявними матеріалами.

 

 

Голова Чигиринського

районного суду                                                                    С.Є.Ткаченко

 

 

 

оголошення у справі за позовом