flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Конференція "Судове адміністрування як складова реформи правосуддя"

18 грудня 2017, 11:02

Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України у Черкаській області спільно з апеляційним судом Черкаської області 13.12.2017 у конференц-залі апеляційного суду Черкаської області проведена конференція «Судове адміністрування як складова реформи правосуддя».

У роботі конференції взяли участь голови місцевих судів Черкаської області, керівники та працівники апаратів місцевих судів Черкаської області.

На конференцію запрошені: судді-ветерани, судді у відставці та директор Черкаської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІ (першого-другого) ступенів Черкаської обласної ради Людмила Володимирівна Шарапа .

З вітальним словом до дня працівників суду звернулась суддя апеляційного суду Черкаської області Карпенко Оксана Володимирівна, яка доповіла про роботу всієї судової гілки влади на сьогоднішній день, про  етапи реформування, складнощі та перипетії судової системи, про відродження авторитету та довіри до суду та всієї судової влади. Також відзначила, що в цьому році ми відзначаємо п’ятнадцяту річницю створення територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області.

Голова апеляційного суду Черкаської області – Бабенко Володимир Миколайович привітав всіх присутніх на конференції з наступаючим професійним святом - Днем працівників суду, та довів до відома інформацію щодо кількості розглянутих судових справ у 2017 році апеляційним судом Черкаської області в порівняні з попередніми роками, а також звернув увагу, що на даний час майже в половину зменшено штатну чисельність суддів в апеляційному суді Черкаської області, що призводить до більшого навантаження при розгляді судових справ та матеріалів на одного суддю.

У своїй доповіді Бабенком В.М.  було висвітлено питання щодо шляхів реформування в системі правосуддя та основні питання судового адміністрування.

Начальник територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області Шевченко Світлана Володимирівна привітала всіх присутніх на конференції з наступаючим професійним святом - Днем працівників суду і проінформувала про роль Державної судової адміністрації України в системі органів судової влади, також довела до відома територіальну організацію судів Черкаської області та напрями вдосконалення.

Заступник начальника територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області Будченко Юрій Михайлович доповів про роботу територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області за 15 років його діяльності. Додатково до доповіді заступника начальника територіального управління Будченка Ю.М. було оприлюднено відео презентацію щодо матеріально-технічного забезпечення місцевих загальних судів Черкаської області з часу заснування територіального управління.

За особистий внесок у розвиток судової системи Черкаської області та багаторічну сумлінну працю нагороджені орденом апеляційного суду Черкаської області судді у відставці Пальоний Володимир Сергійович та Смоляр Андрій Олександрович.

За високий професіоналізм, плідну багаторічну працю та проявлену ініціативу в роботі,  почесною грамотою  ДСА України нагороджена -

САВІСЬКО Валентина Юхимівна, яка працює у Чорнобаївському районному суді з 1994 року. На даний час займає посаду   старшого секретаря суду. На протязі 23 років бездоганної праці проявила себе сумлінним та кваліфікованим працівником.

Подякою ДСА України нагороджені:

ШМУНЬ Лариса Іванівна, яка працює секретарем судового засідання Монастирищенського районного суду з 1986 року. За  31 рік роботи проявила себе цілеспрямованим наполегливим працівником.

ПАХОМОВА Ніна Іванівнаяка працює  у Чигиринському районному суді з 1987 року. На даний час займає посаду старшого секретаря  суду. На протязі 30 років проявила себе відповідальним працівником.

РУДЕНКО Валентина Миколаївнаяка працює секретарем судового засідання Ватутінського міського суду з 1997 року. За 20 років  проявила себе цілеспрямованим,  ініціативним працівником.

Грамотою територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області нагороджуються:                         

ЧИКУРОВА Марія Андріївна, яка працює в Маньківському районному суді Черкаської області  з 1989 року. На даний час займає посаду   секретаря судового  засідання. За  28  років проявила себе організованим та наполегливим працівником.

КОПИТІНА Тетяна Дмитріївна,  яка  працювала з 1995 року в Черкаському районному суді та з 2008 року працює  завідувачем сектору організаційного забезпечення  діяльності судів та судової статистики в ТУ ДСА України у Черкаській області. За 22 роки бездоганної праці проявила себе висококваліфікованим юристом та відповідальним працівником.  

КВАША Софія Сергіївна,  яка працює в Черкаському районному суді Черкаської області з 2001 року. На даний час займає посаду керівника апарату.  За  17 років проявила себе ініціативним  висококваліфікованим працівником. 

ПІДДУБНЯК  Оксана Анатоліївна, яка з 2002 року працює секретарем судового засідання Жашківського районного суду Черкаської області. За 16 років проявила себе, наполегливим  та цілеспрямованим  працівником. 

САВЕНКО Оксана  Василівна, яка  з 2003 року працює  секретарем судового засідання Драбівського районного суду Черкаської області.  За 15 років проявила себе   відповідальним та сумлінним працівником.

КРИВОШЕЙ  Людмила Петрівна,  яка  з 2003 року працює в ТУ ДСА України у Черкаській області.  На даний займає посаду головного спеціаліста по роботі з персоналом. За 15 років  бездоганної праці проявила себе висококваліфікованим,  організованим фахівцем своєї справи.

КЛІМ Валерій Мар`янович,  який працює з 2004 року головним спеціалістом відділу планово  - фінансової  діяльності ,  бухгалтерського обліку та звітності ТУ ДСА України у Черкаській області. За 14 років сумлінної праці  проявив себе кваліфікованим працівником.

МІХАЛЬВА  Любов Кіндратівна, яка з 2003 по 2015 рік працювала  начальником відділу планово  - фінансової  діяльності ,  бухгалтерського обліку та звітності  ТУ ДСА України у Черкаській області.  За 12 років  проявила себе висококваліфікованим працівником з організаторськими здібностями. Уміла досягати компромісні рішення та користувалася  авторитетом та повагою колег.

ЧЕРПАК Юлія Вікторівна, яка працює в  Звенигородському районному суді Черкаської області з 2005 року. На даний час займає посаду консультанта суду. За 12 років зарекомендувала себе старанним та наполегливим працівником.

Заключну частину конференції приємно вразили виступи дітей з підшефного  апеляційному суду Черкаської області закладу – Черкаської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату I-II ступенів Черкаської обласної ради.

За багаторічну віддану працю та у знак пошани за плідну співпрацю між апеляційним судом Черкаської області та вищевказаним закладом головою апеляційного суду Черкаської області Бабенком В.М. медаллю апеляційного суду Черкаської області нагороджено директора Черкаської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІ (першого-другого) ступенів Черкаської обласної ради Людмилу Володимирівну Шарапу.