flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чигиринський районний суд Черкаської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця - секретаря судового засідання.

05 лютого 2016, 16:02

Чигиринський районний суд Черкаської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця - секретаря судового засідання.
Основні вимоги до посади:
- Вища освіта за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність» з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого спеціаліста, без вимог щодо стажу роботи;
- Громадянство України;
- Вільне володіння державною мовою;
Відповідно до постанови КМУ №169 від 15.05.2002 р. «Про затвердження порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» та Указу президента України №33/2012 «Про порядок проведення спеціальної  перевірки відомостей щодо осіб, які претендують на зайняття посад пов’язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування» для участі у конкурсі подаються:
- заява про участь у конкурсі;
- заповнена особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;
- Копія паспорту;
- Копія диплому з додатками;
- Копія трудової книжки завірена за місцем роботи;
- Копія довідки про присвоєння ідентифікаційного коду;
- Декларація про доходи за попередній рік;
- Медична довідка про стан здоров’я за формою затвердженою МОЗ України;
- Письмова згода на проведення спеціальної перевірки;
- Копія військового квитка;
- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;
Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру умов оплати праці, переліку питань, для перевірки знань законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень тощо надається за телефоном (04730) 2-88-28 або під час особистого прийому в приміщення суду за адресою: 20901, м. Чигирин, вул. П. Дорошенка, 47.
Документи приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня виходу публікації про оголошення конкурсу. До участі у конкурсі допускаються кандидати на заміщення вакантних посад тільки після отримання всіх вищезазначених документів.